Crna Gora: Pijan ušao u tuđi stan i zaspao

Radiosarajevo.ba
Crna Gora: Pijan ušao u tuđi stan i zaspao
Foto: Screenshot / Pijan ušao u tuđi stan i zaspao

Zamislite da tokom ulaska u dnevni boravak vašeg stana, na krevetu zateknete jakog i visokog muškarca kako spava na vašem kauču, a da se sve to dešava dok su vam djeca u drugoj sobi.

Dok dobar dio nas misli kako je ovo moguće samo u bajci o Zlatokosi ili u holivudskim komedijama, jedna porodica imala je veoma neprijatno iskustvo kada su dvije žene primjetile da im na krevetu u dnevnoj sobi, spava nepoznati mladić.

Na Facebook stranici Podgorički vremeplov, osvanuo je nesvakidašnji video snimak, navodno nastao u Crnoj Gori, a na kojem se vidi kako porodica pokušava da probudi momka koji je zaspao u njihovom dnevnom boravku.

Oni su u prvi mah pomislili kako se radi o provalniku, ali se kasnije kroz razgovor ispostavilo da se radi o zabuni, pošto je mladić koji je prethodne noći malo više popio, greškom ušao u njihov stan umjesto u svoj, a sve to zato pošto su vrata od stana bila otključana.

Neprijatna situacija je potrajala nekoliko minuta, ali se na obostranu radost, sve završilo u najboljem redu. Ipak, iako je na kraju ova situacija ispala bezazlena, savjetujemo vam da prije odlaska na spavanje provjerite da li ste zaključali ulazna vrata doma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije