Cijelo Rožaje oplakuje gubitak Nejle (17): S njom u stravičnoj nesreći stradalo još dvoje tinejdžera

0
Radiosarajevo.ba
Cijelo Rožaje oplakuje gubitak Nejle (17): S njom u stravičnoj nesreći stradalo još dvoje tinejdžera
Foto: Primorski portal / Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu Bar-Ulcinj

U tišini koja je obavila Rožaje nakon tragičnog gubitka, narod se okuplja u bolu i tuzi da oda počast porodici sedamnaestogodišnje Nejle Dedeić, čiji je prerani odlazak ostavio dubok trag na sve koji su je poznavali.

Nejla, učenica Gimnazije 30. septembar u Rožajama, preminula je u nesreći koja je potresla cijelu zajednicu, izazivajući val tuge i nevjerice među njenim vršnjacima, nastavnicima i sugrađanima.

Prijatelji, poznanici, i oni koji su je samo površno znali, okreću se društvenim mrežama kako bi izrazili svoju tugu, dijeleći fotografije i uspomene na Nejlu, uz riječi koje oslikavaju dubinu gubitka.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Vijest o tragediji brzo se proširila gradom, a počast Nejli odaju ne samo njeni najbliži prijatelji već i cijeli grad.

Učenici i nastavnici Gimnazije 30. septembar osjećaju veliki gubitak, s obzirom na to da je Nejla bila dio njihove školske porodice. Planiraju se komemorativne aktivnosti kako bi se odala počast njenom životu i naslijeđu koje ostavlja iza sebe, uprkos tako kratkom životnom putu.

U ovim teškim trenucima, Rožaje pokazuje svoje pravo lice – lice zajednice koja ujedinjena u tuzi stoji čvrsto, pružajući podršku porodici Dedeić i svima pogođenima ovom tragedijom. Njihova bol je podsjetnik na krhkost života i važnost zajedništva u najtežim trenucima.

Stravična nesreća u Crnoj Gori: Tri osobe poginule, dvije teško povrijeđene

Stravična nesreća u Crnoj Gori: Tri osobe poginule, dvije teško povrijeđene

Dok Rožaje utihnulo oplakuje gubitak Nejle Dedeić, njena uspomena živjet će u srcima svih koji su je poznavali. Njena mladost, osmijeh i snovi koji su prekinuti tragom koji će zauvijek ostati u zajednici koju je voljela, piše Sandžak danas.

Podsjetimo, prema prvim informacijama Primorskog portala na licu mjesta su smrtno stradale dvije osobe, a treća je preminula na prijemom odjeljenju Opšte bolnice Bar. 

Rožaje utihnulo usljed tragičnog gubitka još jednog mladog života Od nastradale osamnaestogodišnje Neile Dedeić na...

Posted by Radio televizija Rožaje on Sunday, February 18, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije