Cijeli region dijeli snimku srbijanske novinarke: "Šta pričate vi?"

15
Radiosarajevo.ba
Cijeli region dijeli snimku srbijanske novinarke: "Šta pričate vi?"
FOTO: Screenshot / Novinarka RTS-a uključenjem u program nasmijala sve

Novinarka RTS-a postala je hit na društvenim mrežama zbog uključenja iz Vranja i zbunila čak i kolegicu u studiju, a čitav Internet se i dalje smije snimku.

U emisiji Beogradska hronika pričalo se o akcentovanju riječi zbog kojih je RTS sve češće tema medija, a njihovo akcentovanje nerijetko završi na društvenim mrežama, naročito kada je riječ o kvizu Slagalica.

U toku emisije iz Vranja se javila dopisinica RTS-a Danijela Manić Stoiljković koja je najprije rekla da Vranjanci jako vole svoj melodičan jezik, a onda svim gledaocima uživo pokazala kako to zapravo zvuči, piše Blic.rs.

Danas hitna sjednica Predstavničkog doma PS BiH: Samo jedna tačka na dnevnom redu

Danas hitna sjednica Predstavničkog doma PS BiH: Samo jedna tačka na dnevnom redu

Danijela je u 30 sekundi snimka nasmijala Twitter i nema sumnje da su mnogi pojačavali televizor kako bi što bolje čuli šta je novinarka željela da kaže - jer ovo uključenje mogu da razumiju samo južnjaci.

"Ako ste me razumeli – dobro, ako neste, pa prevedite si", poručila je novinarka na kraju uključenja.

Iako mnogima ovaj način izgovora zvuči strano, zapravo nije toliko teško, samo se prepustite njenim riječima i sve ćete shvatiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije