Čedomir Jovanović pušten nakon davanja izjave u policiji

4
Radiosarajevo.ba
Čedomir Jovanović pušten nakon davanja izjave u policiji
Screenshot/Radiosarajevo.ba / Čedo Jovanović

Političar i lider LDP Čedomir Jovanović primio je sinoć, 14. februara, poziv od policije da se javi u policijsku stanicu radi davanja izjave nakon što ga je novosadski advokat Nemanja Aleksić prijavio zbog navodnih prijetnji.

Nakon što je obavio razgovor sa policijom, Jovanović je pušten.

Vijest da je političar Čedomir Jovanović priveden sinoć, te da mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ispostavila se kao netačna jer se lider LDP sam javio u policijsku stanicu nakon što je dobio poziv od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

Analitičarka iz SAD-a: Srpsko-ruska propaganda nastavlja dolijevati ulje na vatru na Balkanu

U Beogradu ponovo uhapšen Čedomir Jovanović

U Beogradu ponovo uhapšen Čedomir Jovanović

Nakon davanja izjave o navodnim pretnjama upućenim advokatu Aleksiću, Jovanović je pušten i prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, zadržavanje mu nije određeno.

Kako su mediji pisali, Jovanović je advokatu Aleksiću navodno prijetio zbog izvršenja u postupku u kom se kao pravni zastupnik jedne banke pojavljuje Aleksić, ali se Jovanovićevo ime nigdje ne pominje. Navodno, riječ je o izvršenju za stan Jovanovićeve tašte.

U međuvremenu, Nova.rs kontaktirala je advokata Aleksića kako bi čuli njegovu stranu priče, ali on ej kazao da oko osnova sumnje da je Čedomir Jovanović izvršio krivično djelo izjavu može jedino dati Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

„Što se tiče postupka koji vodimo, Čedomir Jovanović nije stranka u istom“, potvrdio je i advokat Aleksić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije