Čedo Jovanović rasplakao se pred kamerama: Štitio sam porodicu

Radiosarajevo.ba
Čedo Jovanović rasplakao se pred kamerama: Štitio sam porodicu
Foto: Nova.rs / Čedomir Jovanović

Nakon što je jutros ponovo nasrnuo na pravnog zastupnika Dejana Dubajića, Čedomir Jovanović je nekoliko sati bio na terapiji u "Fizio centru", a nakon toga je dao izjavu za Nova.rs u kojoj kaže da je sve dogodilo jer - "samo štiti svoju porodicu".

U vidno lošem stanju i suzama u očima je naveo da je zvao policiju u subotu i jutros jer mu je žena Jelena bila u, kako nam je rekao, neprilici.

“Osoba za koju važe drugačija pravila i uvek se u životu ponašam u skladu sa njima. Mnogo više mislim o obavezama, nego o svom ličnom pravu. U svemu tome sam… od krvi i mesa”, rekao je Čeda i nastavio: “Zbog dece i zbog nje. Ne pitajte me šta se desilo… Nije bilo razumno, osim to što sam pozvao i u subotu policiju i jutros kada sam čuo da je ona u neprilici. Iz pakla bih našao put da zaštitim svoju porodicu, a oni koji su pomislili da zbog toga što… Vratio sam se”, rekao je Čeda i počeo da plače.

Nakon kraće pauze je istakao da njegova porodica ne živi od “Fizio centra”.

“Mi od ovoga ne živimo. To smo napravili da bi pomagali drugima. I dan danas važi to pravilo. Ipak je Srbija dovoljno zemlja da svako može da radi svoj posao. Policija, tužilaštvo, sud… Ja sam ovde na terapijama… Tražimo pravdu na sudu, ali to ide malo sporije, ta osoba je došla i promenila brave protipravno”, rekao nam je Čeda.

Na pitanje da li se pridržava obaveze da bude u samoizolaciji po izlasku sa Infektivne klinike, Jovanović je kratko rekao:

Jesam u obavezi i poštujem to. Ovde dolazim na terapiju zbog povrede ramena. Žena mi je ovo napravila da bi me lečila ovde…”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije