Čedo Jovanović: Baš me briga za Boška Obradovića bez mozga

Radiosarajevo.ba
Čedo Jovanović: Baš me briga za Boška Obradovića bez mozga
PrtScr/N1 Srbija / Incident ispred Skupštine

"Baš me briga za Boška Obradovića bez mozga. Nisu tema on i dvadeset bitangi na stepenicama Skupštine, već građani i parlament. Ako nemate samopoštovanje, ako ovde ne postoji elemenatarna pistojnost među nama, osećaj za nešto što je lično dostojanstvo, onda mi, zapravo, na takav način, žigošemo čitavu zemlju i osuđujemo je na tu agoniju."

Poručio je ovo danas Čedomir Jovanović, prvi čovjek srbijanskog LDS-a nakon što ga je ispred Skupštine Srbije u Beogradu danas verbalno napao fašistički orijentirani predsjednik Dveri Boško Obradović i njegove pristalice.

Jovanović im je danas samo odgovorio da su kreteni, a potom se i obratio u video poruci koju je objavio na društvenim mrežama.

"Nije tema Boško Obradović i 20 bitangi na stepeništu Skupštine. Tema smo mi. Tema je Parlament. Jer, ako nemate samopoštovanja, ako ovde ne postoji elementarna pristojnost, među nama, osećaj za nešto što je dignitet, lično dostojanstvo...mi zapravo na takav način žigošemo celu zemlju i osuđujemo je na agoniju. Onda je moralno i ući testerama na jednu televiziju i vređati novinare druge televizije i dolaziti nekome pod prozor sa bakljom i sutra na krov s bakljom. I onda mi koji živimo da bi ova zemlja bila bolja zapravo postajemo uzrok svega što je u njoj loše i pogrešno", poručio je Jovanović.

"Baš me briga za Boška Obradovića, bez mozga", nastavio je on, "ne može on mene da vređa":

"Najveća uvreda kojoj sam ja danas bio izložen bila je ona koju sam sam sebi dozvolio i sebe ponizio. Ne pada mi napamet da ulazim na sporedne ulaze u Skupštinu. Ali, kakvu sam poruku sam poslao jer sam dozvolio nekome da mi vređa porodicu da me naziva izdajnikom uz moj nonšalantni komentar: bravo, kretenu." 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije