Čedo Jovanović: "Znate šta rade antivakseri kada završe u bolnici?"

7
Radiosarajevo.ba
Čedo Jovanović: "Znate šta rade antivakseri kada završe u bolnici?"
Printscreen / Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno-demokratske partije (LDP), napao je protivnike vakcinacije i rekao da ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin “treba da se ubije” zbog toga što policija nije reagirala na protest ispred zgrade u kojoj živi epidemiolog Predrag Kon.

Jovanović je u sinoćnoj emisiji Hit Tvit rekao da je bio užasno tužan kada je ispred stana u kome živi doktor Kon vidio antivaksere koji su epidemiologa nazivali „Mengele“.

“Bio sam užasno tužan kada sam video šta se desilo doktoru Konu. Nije on prva osoba kome dolaze pred kuću. Ja se vama divim gospodine kako ste to izneli, užasno mi je žao što je takva slika otišla iz ovog grada u kom ima mnogo više pristojnog sveta, nego ovakvih budala. Ja posle Covida nisam mogao da dišem i otišao sam dva meseca u Grčku. Ja bih bio mnogo manje tolerantan, nego što je to današnja vlast”, rekao je Jovanović.

Važni radovi u glavnom gradu BiH: Hoće li Sarajevo dobiti novu prekrasnu oazu?

Važni radovi u glavnom gradu BiH: Hoće li Sarajevo dobiti novu prekrasnu oazu?

Komentarišući reakciju policije na taj događaj izjavio je:

“Znate šta, naša policija može sve. Neka se Vulin ubije. Ti ljudi su morali da budu sankcionisani.”

Sjećajući se svoje borbe s COVID-19, još jednom je napao protivnike vakcinacije.

“U crvenoj zoni smo isti, onako goli izbodeni. Pri čemu, i tu grešim. Nismo svi isti. Najveće pi*de su antivakseri. Oni kukaju i tad ne pitaju lekara šta mu je u listi i koji mu lek daje”, kazao je Jovanović.

Jovanović je početkom januara ove godine imao koronavirus i završio na liječenju u bolnici u Beogradu. Dugo se oporavljao.

Pogledajte dio gostovanja:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije