! / Carinici u čudu: U automobilu pronađen preparirani medvjed i lobanja medvjeda

18. 01. 2022. u 19:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Slavonski Brod pretragom vozila na području graničnig prijelata Slavonski Brod i luka Slavonski Brod pronašli su sakrivenog prepariranog smeđeg medvjeda i lobanju smeđeg medvjeda, piše Index.hr.

Provodeći pojačane mjere nadzora carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Slavonski Brod 15. januara 2022. izvršili su pretragu vozila koji je prelazio preko graničnog prijelaza Slavonski Brod.

"Tom prilikom pronađena je roba sakrivena u prtljažniku i u kabini vozila, koja je predmet zabrana ili ograničenja, a radilo se o CITES konvencijom zaštićenoj divljoj vrsti ili njenim dijelovima koja nije bila prijavljena carinskim službenicima", navodi Carinska uprava.

Pretragom vozila je pronađen jedan preparirani smeđi medvjed i jedna lubanja smeđeg medvjeda. Protiv osumnjičenog podnesen je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 18 hiljada kuna.

Sigurno neće više, Hrvati izrekli veliku novčanu kaznu


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA