Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci ušli u kafić u Berlinu i poslali poruku

Radiosarajevo.ba
Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci ušli u kafić u Berlinu i poslali poruku
Foto: Facebook / S druženja mladih iz bivše Jugoslavije u Berlinu

Na Facebook grupi “Njemački kutak” objavljena je jedna fotografija koja je  privukla veliku pažnju medija u regionu. Ova grupa na Facebooku okuplja mlade iz cijele bivše Jugoslavije, koji rade ili studiraju u Njemačkoj.

Na njoj je bilo 20 mladih, redom nasmijanih ljudi za stolom u jednom kafiću u Berlinu, a u naslovu objave piše - Skandalozno.

Naravno, nije riječ o skandalu, već su Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci objavom fotke dodali malo ironije uz prigodan tekst koji su napisali uz fotografiju.

“Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, liječnici, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari i NEĆETE VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO! Sjeli su na piće, družili se i smijali! Pouka: nije bitno gdje ste rođeni i u kojeg boga vjerujete, već jeste li go**ar/šu**k ili čovjek!”, navodi se na Facebook stranici "Njemački kutak". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije