Bosanac saznao da je dobio 1,13 miliona KM na lutriji u Hrvatskoj

Radiosarajevo.ba
Bosanac saznao da je dobio 1,13 miliona KM na lutriji u Hrvatskoj

Vodice su turistički grad s oko 9.000 stalnih stanovnika, u kojemu trenutno ljetuje oko 25.000 stranih i domaćih turista te vikendaša. I među tih 34.000 ljudi u Vodicama bilo je vrlo malo onih koji nisu čuli za čudesan događaj u tom turističkom biseru i komentirali ga.

U subotu ujutro glavna vijest koja se komentirala na štekatima kafića, u trgovinama, na tržnici i na prepunim plažama bila je da je dobitak 32. kola Eurojackpota izvučenog u petak navečer u iznosu od vrtoglavih 4.295.479,70 kuna (oko 1.13 miliona KM) uplaćen baš u - Vodicama.

Brzo se saznalo da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mjestu Tiska u Ulici Ćirila i Metoda 11, koje se nalazi u sklopu supermarketa Tommy.

Josip iz Novog Travnika osvojio Eurojackpot u Hrvatskoj i postao milioner

Stari Vodičani znali su govoriti: "Tko je sritan, ni u zahodu nije gladan."

A srećković koji je nenadano postao milioner s dobitkom od gotovo 600.000 eura, brzo se pročulo, zove se Josip Marjanović. Kompletna kombinacija nije pogođena, a Marjanović je na Eurojackpotu ostvario takozvani dobitak druge vrste pogodivši na svojem listiću svih pet od 50 brojeva iz velikog bubnja i još jedan broj od deset iz manjeg bubnja.

Josip Marjanović ima 51 godinu, živi stalno u Vodicama od kraja 1992. godine, gdje se sa svojom širom obitelji doselio iz Travnika pogođenog ratnim vihorom.

Marjanovića smo potražili u subotu ujutro u njegovu omiljenom kafiću "Macarena" u sklopu trgovačkog centra Tommy, gdje svakodnevno ispija kavu. Stalni gosti lokala kazali su nam da je bio te da je otišao nabaviti janjce kako bi velikom feštom zbog dobitka počastio rodbinu i prijatelje, piše portal Šibenski.hr.

"Na Eurojackpotu uvijek igram nekoliko listića", otkrio je Marjanović, dodajući kako svako kolo na svim listićima odigra posve različite brojeve u odnosu na prethodno kolo, a nikad istu kombinaciju.

Podsjetimo, u ovom kolu Eurojackpota izvučeni su brojevi 4, 15, 17, 21, 23 – 6, 7, a naš srećković nije nam htio otkriti koji je to broj iz malog bubnja falio za glavni zgoditak.

"Evo mene natrag iz Bosne u Vodice već u ponedjeljak. Naći ćemo se, popiti kavu, možete me snimiti i napraviti razgovor za novine. Ja Vodice osjećam kao moje mjesto. U Vodice sam se doselio kao izbjeglica prije 25 godina iz starog Travnika, a danas se osjećam Vodičaninom", završio je preko mobitela Josip Marjanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije