Bježao džipom, udarao policijsko vozilo, prevrnuo se i "pao" sa 200 kila trave

Srna
Bježao džipom, udarao policijsko vozilo, prevrnuo se i "pao" sa 200 kila trave
Foto: Arhiv / Ilustracija
Crnogorska policija zaplijenila je 207 kilograma marihuane i uhapsila tridesetosmogodišnjeg Podgoričanina nakon potjere za njegovim vozilom na Adi Bojani u Ulcinju.

Policija iz Ulcinja danas je u mjestu Štoj, na magistralnom putu Ada Bojana - Ulcinj, zaustavila džip Nissan kojim je upravljao D.B. iz Podgorice, koji je odbio naređenje da automobil ugasi i dao se u bjekstvo, saopštila je crnogorska Uprava policije.

U saopštenju se navodi da je tokom kraće potjere D.B. više puta udario policijsko vozilo, nakon čega se prevrnuo sa džipom.

Osumnjičeni i dva policijska službenika su zadobili lakše tjelesne povrede.

Policija je u vozilu pronašla i oduzela 11 pakovanja opojne droge marihuana, težine 206,8 kilograma.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i ugrožavanje javnog saobraćaja.

Marihuana će biti upućena u forenzički centar radi vještačenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije