Bh. državljanin osumnjičen za brutalno ubistvo 18-mjesečnog dječaka

Radiosarajevo.ba
Bh. državljanin osumnjičen za brutalno ubistvo 18-mjesečnog dječaka
Nakon zastrašujućeg slučaja smrti 18-mjesečnog dječaka u Podgorici otkriveni su novi detalji, a prema informacijama policije Nermin Sisić (28) porijeklom iz Bosne i Hercegovine osumnjičen je za ubistvo dječaka.

Tačnije, Sisić i majka malenog Pavla Popovića, Jelena (34), uhapšeni su jučer nakon što je dijete doneseno u Dječiju bolnicu u Podgorici s teškm povredama, prenose podgoričke Vijesti.

Dječak Pavle u bolnicu je primljen bez srčane reakcije, a iako je bio reanimiran i uz velike operativne zahvate ljekara, dječak je rano jutros preminuo zbog teških povreda.

Majka djeteta i očuh Nermin danas bi u 13 sati trebali biti sprovedeni u Više državno tužilaštvo gdje će ih saslušati viši tužilac Zoran Vučinić. Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, sumnja se da je dijete batinama ubio očuh.

Policija nakon sinoćnjeg saslušanja Sisića sumnja da je on i ranije zlostavljao Pavla. Nakon obdukcije tijela djeteta znati će se kakve su mu i čime nanesene povrede, te kada i od čega je dijete umrlo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije