Objavljeni detalji o udesu u Hrvatskoj u kojem je povrijeđena i državljanka BiH

0
Radiosarajevo.ba
Objavljeni detalji o udesu u Hrvatskoj u kojem je povrijeđena i državljanka BiH
Foto: HRT / S mjesta jezive nesreće kod Karlovca

Dvije su osobe poginule, a tri teško povrijeđene u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Tušiloviću nedaleko od Karlovca.

Kako doznaje HRT u karlovačkoj Općoj bolnici, ozlijeđeni putnici su stabilno i izvan životne opasnosti.

Uzrok nesreće je nepropisno pretjecanje.

Treći put u New York za mjesec dana: Denis Bećirović objavio s kojim ciljem opet putuje u SAD

Treći put u New York za mjesec dana: Denis Bećirović objavio s kojim ciljem opet putuje u SAD

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste. Znakovi upozorenja sa svih strana, dvostruka puna crta.

Najgore se ipak dogodilo. 28-godišnjak u smrt je odvezao sebe i svoga oca.

"Do ove prometne nesreće došlo uslijed greške vozača, odnosno nepropisnog pretjecanja, što je nedvojbeno utvrđeno provedenim uviđajem", rekao je načelnik Postaje prometne policije Karlovac Davor Boljkovac.

Tri putnika iz drugog automobila teško su ozlijeđena - 14-godišnje dijete i njegov otac u bolnicu su dovezeni u teškom stanju, a iz policije navode:

"Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil italijanskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak. Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani, dok su 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, teško ozlijeđeni ozljedama opasnim po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena."

"Vozač i dijete zahtijevali su i operativno liječenje, što je učinjeno jučer, i evo srećom, danas su sve troje van životne opasnosti i stabilno", rekla je zamjenica direktora Opće bolnice Karlovac dr. Jasna Topić.

Na mjestu događaja i sinoć i danas - njihova obitelj. Udarac je bio snažan poput eksplozije.

"Katastrofa, horor, u ovih 20 godina ja ne pamtim da se tako nešto dogodilo. Dijete vrišti, jauče, gospođa u polusvjesnom stanju", ističe svjedok nesreće Ivo Dizdar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije