Beograđanin poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj je učestvovao i auto iz BiH

Radiosarajevo.ba
Beograđanin poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj je učestvovao i auto iz BiH
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na vijaduktu Rebri na putu Istarski ipsilon jedna osoba je poginula, saopćeno je iz istarske Policijske uprave, a prenose hrvatski mediji.

U nesreći, u kojoj su učestvovala tri vozila, poginuo je vozač automobila marke Audi beogradskih registarskih oznaka, dok su dvije osobe lakše povrijeđene, prenosi Hina.

U nesreći su učestvovali i automobil iz BiH, kao i manje teretno vozilo varaždinskih tablica.

Spasioci su na mjestu nesreće zatekli stravičan prizor. Iz uništenog Audija izletio je motor. Vatrogasci su morali da sijeku lim kako bi došli do stradalog.

"U automobilu smo primijetili i jedno dečje sedište i nekoliko igračaka, međutim vozač Audija je bio sâm u vozilu", rekli su vatrogasci.

Kako je prenio HRT, vozač Peugeota 301 bosanskohercegovačkih tablica izjavio je da je Audi odjednom skrenuo na lijevu stranu, udario u kamion i odbio se na njegov automobil.

"Bio je to veliki šok, prvi put sam ovo doživio nakon 45 godina vozačkog staža", rekao je za HRT potreseni vozač Peugeota iz BiH.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije