Beograd: Policija zaplijenila 29 kilograma marihuane

Radiosarajevo.ba
Beograd: Policija zaplijenila 29 kilograma marihuane

Beogradska policija zaplijenila je tijekom dvije odvojene akcije ukupno 29 kilograma marihuane s kompletnom opremom za proizvodnju tog narkotika u umjetnim uvjetima i uhapsila dvije osobe, priopćio je danas MUP.

Marihuana je zaplijenjena u dvije ilegalne laboratorije čija se vrijednost s uređajima procjenjuje na pet milijuna dinara, a zaplijenjene marihuane na deset  miliona dinara.

Prilikom pretresa prvog laboratorija u ulici Kraljice Katarine policija je pronašla termometar, filter, dvije lampe, vagicu za precizno mjerenje i sedam kilograma marihuane koja je bila uzgajana u 51 saksiji, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhitila Filipa M. (37), javlja Tanjug.

U drugoj akciji, prilikom pretresa laboratorija u ulici Milovana Nichiforovicha policija je pronašla tri termometra, četiri ventilatora, šest lampi, mehaničku vagu i 31 saksiju u kojoj je uzgajana marihuana, kao i oko 22 kilograma osušenih dijelova tog narkotika i zbog istog kaznenog djela uhitila Gorana S. (41).

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu Višeg suda u Beogradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije