Beograd oblijepljen plakatima podrške Mladiću

Radiosarajevo.ba
Beograd oblijepljen plakatima podrške Mladiću

Tokom ovog vikenda predstavnici udruženja SNP 1389 prelijepili su centar Beograda plakatima podrške Ratku Mladiću, javile su e-novine 

Srpski Narodni Pokret 1389 se saopštenjem obratio javnosti: “Obaveštavamo vas da je Srpski narodni pokret 1389, 10. jula izveo više akcija podrške srpskom generalu Ratku Mladiću. U susret 11. julu, danu oslobođenja srpskoga grada Srebrenice, Srpski narodni pokret 1389 je u svim centralnim gradskim opštinama, na javnim tarabama, istakao plakate, nalepnice i grafite u znak podrške Ratku Mladiću koji je trenutno podvrgnut političkom suđenju u haškom tribunalu”

Specijalno za ovu priliku izrađeni su plakati i nalepnice u pet različitih vrsta, koje možete preuzeti i sa našeg sajta, radi omasovljenja akcije, a sve u skladu sa opštenarodnim mišljenjem da je General Mladić heroj srpskog naroda, a ne zločinac.

Cilj ove aktivnosti je da se podseti da je na taj dan Vojska Republike Srpske, pod komandom herojskog Generala Ratka Mladića, oslobodila srpski grad na istoku Republike Srpske, Srebrenicu od okupacije islamskih terorista, pod vođstvom Nasera Orića, koji su tu oblast terorisali 3 godine i ako je bila ‘demilitarizovana zaštićena zona UN’.  Ovim se jasno potvrđuje i stavlja javnosti do znanja da genocida u Srebrenici nad Muslimanima nije bilo”, rečeno je u saopćenju koje su prenijeli srbijanski mediji 

Međutim, autorima plakata je promakla slovna greška, na šta upozoravaju e-novine

Večita fašistička dilema: Kako se šumski kaže - srpki heroj  ili srpski heroj? Photo: snp 1389 (e-novine)


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije