Stravično / Beograd: Golfom se direktno sudarili sa šleperom, dvojica mladića poginula

05. 04. 2019. u 20:11:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 17

Slobodan M. (28) i još jedan mladić poginuli su, dok je Vojislav K. (25) teško povrijeđen kada se u utorak uveče “golf” u kom su bili direktno sudario sa kamionom na obilaznici oko Beograda, kod motela “Hiljadu ruža” u prigradskom naselju Beli potok.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko 23 sata na raskrsnici, navodno zbog toga što je vozač “golfa”, za koga se sumnja da je u trenutku sudara bio pijan, nije ispoštovao znak “stop” na putu, prenosi Blic.

"Automobilom je upravljao Vojislav, koji je navodno ignorisao znak “stop” i nastavio da vozi. Tada je iz suprotnog smjera naletio šleper i direktno se sudario s automobilom. Scena je bila jeziva. Od siline udarca prednja strana “golfa” je potpuno smrskana", navodi jedan od očevidaca.

Prema njegovim riječima, vatrogasci su jedva izvukli tijela poginulih i povrijeđenih mladića iz vozila.

"Auto je bio toliko oštećen da je bilo gotovo nemoguće izvući mladiće. Međutim, vatrogasci su naposljetku uspjeli da isjeku vozilo i izvuku ih. Ne mjestu suvozača je bio Slobodan, koji je preminuo na mjestu. Nastradao je i mladić koji je sjedio na zadnjem sjedištu, ali njegov identitet do sada nije poznat", kaže Kurirov sagovornik.

On dodaje da postoji sumnja da je Vojislav bio pijan, ali će istraga policije utvrditi da li je ta informacija tačna.

Manje od nedjelju dana ranije, na ovom mjestu teško je povrijeđena žena u sudaru u kom je, takođe, učestvovao jedan kamion, a javnost i dalje pamti stravičnu saobraćajku koja se dogodila krajem prošle godine kada su s puta sletjeli kamion i automobil a prilikom koje, samo čudom, niko nije povrijeđen.

NEMA KOMENTARA