Beograd: Četvoricu mladića ubio ugljen-monoksid

Radiosarajevo.ba
Beograd: Četvoricu mladića ubio ugljen-monoksid

Četvorica mladića koja su juče tragično stradala u Sevojnovu kod Paraćina, život su izgubili usljed trovanja ugljen monoksidom, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Nađena beživotna tijela četiri mladića

Kako je izjavio predsjednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević, obdukcijom je potvrđeno da na tijelima mladića nije bilo nikakvih fizičkih povreda koje bi ukazivale na eventualni drugi uzrok smrti. On je za Radio-televiziju Srbije (RTS) rekao da je naložo dodatna toksikološka veštačenja i da će policija utvrditi i odakle je došao otrovni gas.

Ugljen-monoksid, nevidljivi ubica

Prema tim navodima potrebno je utvrditi da li su se mladići otrovali usled trovanja ugljen-monoksidom iz peći ili agregata, koji je vikendicu u kojoj su oni pronađeni u beživotnom stanju, snabdijevao električnom energijom.

Policija je juče u blizini pronašla beživotna tela Marka Živkovića (20),Miloša Atanacković (18), Jovana Ilića (18) i Đorđa Marjanovića (17).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije