Beba Balašević brutalno odgovorila popu koji joj je prozvao oca

Radiosarajevo.ba
Beba Balašević brutalno odgovorila popu koji joj je prozvao oca
Beba Balašević na svom je Twitter profilu odgovorila je na komentar patera Ivana Ike Mandurića, koji je njenog oca nazvao "notornim bezveznim bezličnim i prijetvornim prilivodom".

"Zovu me za komentar na hejtersku izjavu nekog popa u Hrvatskoj... Da ne smišljam novi", napisala je i dodala status koji je napisala u februaru 2016. godine.

"Moj ćale nikad nije imao problema s Hrvatima. Ni Bosancima. Ma ni s Makedoncima. Nije ni sa Srbima. Ili Slovencima... Samo s budalama", glasio je taj tweet.

"Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i prijetvorni prilivoda Balašević mogao napunit Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: 'on je zabavan!'", napisao je Mandurić, najpoznatiji po tome što je šatorašima pružio zaklon nakon što su se na Markovom trgu sukobili s policijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije