... / Balkanac komentirao cijenu ulja u Beču i na Balkanu: "Dragi narode, ko vas krade?"

16. 10. 2021. u 10:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Vladimir Savić, koji živi u Beču, na svom Facebook profilu komentirao je cijenu ulja u Beču i uporedio s cijenom u Srbiji.

"Ovim postom završavam pisanje o Zeitinu.

Vitalovo ulje od jednog litra (slika broj 1) ovde u Beču košta 1,59 E (jedan evro i 59 centi), u prevodu 186 dinara u sred Beča. Isto Vitalovo ulje u Srbiji (slika broj 2) košta od 216 do 220 dinara zavisno gde se kupuje. I ko je ovde lud?! Kako može naše Vital ulje da bude jeftinije ovde u Austriji, nego u Srbiji gde se proizvodi?!

Dakle narode ko vas krade?!", napisao je u svom postu Savić objavivši i preciznu matematiku sa fotografijama kao dokaz. 

U jednom od komentara kaže se da će "uskoro švercovati srpsku robu iz inostranstva pošto je tamo jeftinija!", dok je drugi komentar bio "Nažalost marketi u Švajcarskoj i uopšte na zapadu su mnogo jeftiniji nego u Srbiji. Ja zaista ne mogu da verujem šta se to dešava sa građanima? Narode zašto ćutiš? Jel vam toliko dobro da vas nikakva poskupljenja ne zanimaju, jel vam toliko dobro što ne možete sastaviti kraj sa krajem i što većina ne može da prehrani svoju decu i da im obezbedi sve što treba tom detetu za normalno odrastanje...?"


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: ulje cijena Srbija

KOMENTARI (6)