Autom ubio dijete i muškarca pa pokušao pobjeći

Radiosarajevo.ba
Autom ubio dijete i muškarca pa pokušao pobjeći

Jutros, u 8,37 sati na području Svetica u Zagrebu vozač osobnog automobila naletio je na dva pješaka te ih na mjestu usmrtio. Nakon nesreće pokušao je pobjeći, no zaustavili su ga prolaznici, objavio je Net.hr.
Na mjesto nesreće brzo je stigla hitna pomoć, kao i liječnici iz obližnjih poliklinika no nesretnim pješacima nije bilo pomoći

Od policije se doznaje da su stradali muškarac i dijete te da je vozač sivog automobila marke Toyota Celica s ceste izletio na pješačku stazu. Za upravljačem Toyote bio je 25-godišnjak.

Svjedoci nesreće prepričali su da je vozač na pješake naletio velikom brzinom i pri pokušaju kočenja izgubio kontrolu nad vozilom te je 'pokosio' metalne stupiće i prometni znak. Navodno je neposredno nakon nesreće pokušao i pobjeći, ali su ga svjedoci zadržali do dolaska policije.

''Nakon što je pokupio pješake nekoliko sekundi je ostao u autu. Nakon toga muškarac je izašao i počeo se udaljavati od mjesta nesreće, no zaustavila ga je jedna žena i upitala ga kamo bježi'', prepričao je jedan od očevidaca nesreće za Danas.hr.

Prizor koji je ostao na cesti stravičan je. Na tlu leži odbačena školska torba, jedna tenisica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije