Autobus sa Vučićem i Dodikom se zaglavio: Ostali ukopani u blatu, morali da izađu

11
Radiosarajevo.ba
Autobus sa Vučićem i Dodikom se zaglavio: Ostali ukopani u blatu, morali da izađu
Foto: X.com / Milorad Dodik, Dragan Stojković i Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić polaže u srijedu, 1.maja, kamen temeljac povodom početka izgradnje Nacionalnog stadiona.

Obilazak je na kratko prekinut pošto se autobus u kom su se nalazili Aleksandar Vučić, predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik, ministri Vlade Srbije, selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i brojne druge zvanice - zaglavio u blatu.

"Moramo u drugi autobus, pošto se ovaj zaglavio u blatu. Teški smo, Dragane, šta da ti kažem... Ja po kilaži, Dragan ovako kao čovjek, ali svakako smo teški. Znaš li koliko smo vode bacili i ne vrijedi opet i mi se zaglavimo", rekao je Vučić.
 
Na pitanje kolika je vrijednost projekta i kako tumači tvrdnje da je precijenjen, Vučić je rekao da je "umoran od tih priča".
 
"Umoran sam od tih priča. Nikad mi nije na pamet palo, niti bilo kome od nas, da uzmemo neki dinar od bilo čega. Radimo sve što možemo da za Srbiju osiguramo veliki napredak", kaže Aleksandar Vučić, prenosi Nova.

Proljetna idila u Sarajevu: Toplo vrijeme privuklo šetače u gradsku gužvu

Proljetna idila u Sarajevu: Toplo vrijeme privuklo šetače u gradsku gužvu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije