Apokaliptične scene u Beogradu: 'Noćni klub potopljen, građani vrište u vodi, bujice teku gradom'

2
Radiosarajevo.ba
Apokaliptične scene u Beogradu: 'Noćni klub potopljen, građani vrište u vodi, bujice teku gradom'
Foto: Prtscr / Instagram / Poplava u noćnom klubu

Jako nevrijeme pogodilo je Beograd u četvrtak, 27. juna i ostavilo za sobom veliku količinu vode koja je preplavila ulice, te ostavila građane u nevjerici, jer ovakvo nešto nije skoro zabilježeno.

Neki dijelovi grada su manje pogođeni, dok u drugim dijelovima djeluje kao da su ulice riječna korita koja su se izlila.

Prema snimcima koji kruže internetom, Autokomanda je bila jedan od dijelova grada koji je pretrpio najviše štete. Tako je jedan sugrađanin podijelio kako izgleda studio mlade dizajnerke nakon kiše.

Haos na aerodromu u Antaliji: Izraelski avion prinudno sletio, Turci mu odbili nasuti gorivo

Haos na aerodromu u Antaliji: Izraelski avion prinudno sletio, Turci mu odbili nasuti gorivo

"Jedna potresna i tužna priča večeras sa Autokomande, jedna naša sugrađanka, mlada modna dizajnerka, uložila je sav svoj trud i znanje i ljubav prema modi, da bi izgradila svoj brend, nedavno je uspela da skupi novac i da otvori butik, ali je večeras doživela, blago je reći šok, kada je videla da je poplava odnela ceo njen trud", stoji u opisu videa.

Na Autokomandi je poplavljen jedan noćni klub, na snimku se može videti omladina koja u vodi do listova pokušava da izađe napolje, a nova količina vode se sliva niz stepenice.

Snimak koji je također nastao na Autokomandi u kojem se može videti da su automobili bukvalno potopljeni u vodi, jedva im se naziru krovovi, javlja Blic.

Banovo brdo i Žarkovo, Braće Jerković, Dušanovac, Ripanj su samo neki od dijelova u kojima se mogla vidjeti ogromna bujica, snimci su nastali jučer u večernjim satima, a tek danas će građani moći da vide prave posljedice i materijalnu štetu koje je ovo nevrijeme ostavilo za sobom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije