Aleksandar Vulin: Provedite se, uživajte u muzici, ali nemojte se drogirati

4
Radiosarajevo.ba
Aleksandar Vulin: Provedite se, uživajte u muzici, ali nemojte se drogirati
Print Screen / Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srbije govorio je danas o otvaranju poznatog muzičkog festivala EXIT u Novom Sadu te je upozorio građane kako će policija pratiti ponašanje svih posjetitelja ovog festivala.

Između ostalog, Vulin se osvrnuo i na korištenje narkotika na ovom festivalu te je savjetovao građanima da se ne drogiraju.

"Učinit ćemo sve što je u našoj moći da svi koji budu došli na EXIT budu sigurni, bezbjedni i da se lepo provedu, ali ih upozoravamo da ne uzimaju narkotike", rekao je Vulin.

Također, naglasio je kako će "uhapsiti svakog dilera, ali i konzumenta narkotika na festivalu".

"Učinit ćemo sve što je u našoj moći da svakog dilera uhapsimo, a i sve one koje konzumiraju drogu. Provedite se, uživajte u muzici, ali nemojte se drogirati. Ne postoji opravdanje da upropastite svoj ili tuđi život tako što će te se drogirati ili učiniti nešto glupo jer ste bili drogirani. Potrudit ćemo se da takvi završe u zatvoru i da za to budu kažnjeni", poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije