Akcija Grom: U Srbiji uhapšeno 250 dilera

Radiosarajevo.ba
Akcija Grom: U Srbiji uhapšeno 250 dilera

U akciji "Grom" koja od jutros traje širom Srbije uhapšeno je 250 dilera na 900 lokacija, javlja Blic.

U akciji je demonstrirano potpuno jedinstvo policije, tužilaštva i pravosuđa i da je jedna od karakteristika akcije to što su pronađene veće količine heroina od marihuane, izjavio je direktor tamošnje policije Milorad Veljović.

Prema njegovim rečima, cilj akcije je bio da se na osnovu prijava i građana ukaže javnosti na one koji truju našu djecu. Kako je rečeno, policija je upala na 900 lokacija, a do sada je u akciji "Grom" uhapšeno 250 dilera.Veljović je istakao da u akciji učestvuje nekoliko hiljada policajaca i da je bitno da ni jedna informacija nije procurila. Prema njegovim rečima i današnja akcija je pokazala da policija Srbije može da odradi svaki zadatak i obezbedi mir i sigurnost.

Iz policije ističu da su danas zaplijenjene i velike količine oružja i municije kao i veliki broj automobila, a da je u Novom Pazaru uhapšena osoba za kojom se zbog ubistva tragalo duže vreme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije