Ajde, sedi kod vladike, da se zabavimo

Radiosarajevo.ba
Ajde, sedi kod vladike, da se zabavimo


Iako je bivši đakon Bojan Jovanović već prije tri sedmice putem našeg portala posvjedočio o pedofiliji i razvratu u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, direktno optužujući episkopa zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavendu, on ipak nije nimalo zanimljiv srbijanskim i medijima u Republici Srpskoj.

Pored pismene ispovijesti za naš portal, Jovanović je pristao govoriti i za televizijske emisije. Prošle je sedmice tokom pola sata sve ispričao za emisiju Crtana BHT-u, a sinoć je na tuzlanskoj televiziji TV Slon također preko pola sata govorio, detaljno, o svemu.

„On me zove kod sebe u sobu. Ležao je na krevetu i počeo je da onaniše pred mnom, s rukama u vešu... 'Ajde, sjedi ovdje kod vladike, da se malo zabavimo, snimio sam ti sentiš muziku... kako ćemo sada nas dvojica da uživamo... Onda je izvadio te ruke i pokušavao da mi ih stavi u usta“, ispričao je Jovanović, ovaj put ulazeći u detalje, jer je očito da javnosti i nadležnim institucijama nisu dovoljni iskazi i tvrdnje da Jovanović posjeduje snimke koje će priložiti nadležnim tijelima.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije