Grupa tinejdžera bez svijesti pronađena na žurci u Beogradu

0
Radiosarajevo.ba
Grupa tinejdžera bez svijesti pronađena na žurci u Beogradu
Foto: Arhiv / Ilustracija

Grupa maloljetnika koji su noćas sa Ade Ciganlije, prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju u besvjesnom stanju, puštena je jutros kućama.

Kako prenose srbijanski mediji, još uvijek nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da djeca ostanu bez svijesti.

Istraga je još uvijek u toku, a kako su mediji prenijeli, tri patrole PU Čukarica su na Adi priveli konobare i menadžera bara. Utvrđuje se ko je i šta davao maloljetnicima da konzumiraju.

Podsjetimo, na Adi se noćas održala šokantna žurka kojoj je prisustvovalo više od 1.000 mladića i djevojaka, među kojima je bilo i puno maloljetnika, a na kojoj je za samo 10 eura moglo neograničeno da se pije.

Sve se izdešavalo oko ponoći.

Neke od njih su i roditelji prevezli u bolnicu koji su došli dok je sve trajalo.

Svi imaju trovanje te su im se javili isti simptomi.

Također kako prenose srbijanski mediji, za jednog se mladića sumnjalo da se utopio, na svu sreću je pronađen živ ali u alkoholisanom stanju.

Naime, Beogradska policija pronašla ga je potpuno pijanog pošto je prethodno prijavljen njegov nestanak, a pošto je noćas oko 3 časa viđen kako ulazi u vodu a nije isplivao sumnjalo se da se utopio posle čega su hitno na Adu došli policija i hitna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije