Vodovod objavio spisak: Koje sarajevske ulice će ovog vikenda biti bez vode

0
Radiosarajevo.ba
Vodovod objavio spisak: Koje sarajevske ulice će ovog vikenda biti bez vode
Foto: Facebook / Ilustracija

Sarajevski KJKP Vodovod i kanalizacija objavio je informaciju o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za dane 23., 24. i 25. juli 2022. godine.

Kako navode, danas, 23. jula 2022. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama Dobrinjska i Samira Radovca.

U nedjelju, 24. jula 2022. godine, ističu iz Vodovoda, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama Trebinjska, Šerifa Loje, Obala Kulina Bana i Hamze Hume.

Sarajevo: Održana sjednica Gradskog vijeća, evo koje odluke su usvojene

Sarajevo: Održana sjednica Gradskog vijeća, evo koje odluke su usvojene

U ponedjeljak, pak, 25. jula 2022. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Vitkovac, Alibega Firdusa, Branilaca Hotonja, Rašida Bešlije, Bajramuša, Huremuša, Franje Kluza, Braće Fazlić, Gorana Čišića, Butilska, Butile, Grdonj, Jukićeva, Zije Dizdarevića, Muje Šejte, Spasoje Blagovčanina i Numan-paše Ćuprilića.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", ističu iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije