Vodovod najavio potpunu obustavu vodosnadbijevanja u određenim dijelovima grada

Radiosarajevo.ba
Vodovod najavio potpunu obustavu vodosnadbijevanja u određenim dijelovima grada
Foto: ViK / Ilustracija

Iz KJKP Vodovod najavili su danas potpunu obustavu vodosnadbijevanja u određenim dijelovima grada.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Smaila Šikala, Kemala Kapetanovića, Dalmatinska, Maršala Tita, Braće Morića, Mitra Šućura, Barice, Donji Hotonj, Zahira Panjete, Isaka Samokovlije, Alije Nametka, Kovači, Hadžijamakova, Hafiza Ibrahima Trebinjca, Veliki Alifakovac, Teočačka, Patriotske Lige, Nahorevska, Gabelina, Ciglanska, Koševo, Muhameda ef. Pandže, Drinska i Olovska.

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

"Zbog redovnog godišnjeg održavanja i kontrole trafo-stanice na Pumpnoj stanici "Hrasno" dana 28.03.2019. (četvrtak) u periodu od 09:00h do 17:00h doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju (voda će se isporučivati pod smanjenim pritiskom) u dijelu grada od Marijin Dvora do Baščaršije i području Bistrika, Alifakovca i Hrvatina. Do potpunog prekida u vodosnabdijevanju doći će u naseljima: Komatin, Soukbunar, Cicin Han, Boguševac, Mahmutovac, Paje, Hošin Brijeg, Trčivode, Močila, Hambina Carina, Pogledine i Hrid", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije