ViK objavio spisak: Provjerite hoće li vaša ulica biti zahvaćena radovima

0
Radiosarajevo.ba
ViK objavio spisak: Provjerite hoće li vaša ulica biti zahvaćena radovima
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži

Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacije" d.o.o. Sarajevo objavilo je u petak, 14. juna, u kojim ulicama će doći do prekida u vodosnadbijevanju zbog izvođenja radova.

Saopštenje KJKP "Vodovod i kanalizacije" prenosimo u cijelosti:

"U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Ablakovina čikma, IV Viteške brigade, Butilska, Adema Buće, Braće Mulić, Kamenolom, Boraca Zlatišta, Hladivode, Asima Behmena, Bardakčije, Ismeta Mujezinovića, Rušida Prgude, Fikreta Ploče, Nusreta Fazlibegovića, Asafa Serdarevića, Asima Ferhatovića, Ahmeda Muratbegovića, Mustafe Busuladžića, a do kraćeg poremećaja (pada pritiska) može doći u naseljima Podhrastovi, Bijelave, Višnjik, Mihrivode i Vratnik.

Konaković nastavio prepucavanje s Dodikom: "Sinoć galamdžija, danas šaljivdžija..."

Konaković nastavio prepucavanje s Dodikom: "Sinoć galamdžija, danas šaljivdžija..."

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita vršit će se radovi u ulicama: Karpuzova, Sedrenik i Rosulje.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije