Važna informacija za građane: Evo koja ulica u Sarajevu će danas biti zatvorena

0
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za građane: Evo koja ulica u Sarajevu će danas biti zatvorena
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / MUP KS / Ilustracija

Fondacija 'Istina za Goražde' organizuje protest ispred Tužilaštva i Suda Bosne i Hercegovine zbog hapšenja bivših članova Armije Republike BiH, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo najavilo je izmjene u saobraćaju zbog ovog događaja. 

Saopštenje MUP-a KS prenosimo u cijelosti: 

"Na zahtjev Fondacije 'Istina za Goražde',  Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu izmjenu saobraćaja na saobraćajnicama u Kantonu Sarajevo na dijelu saobraćajnice Safeta Hadžića – dio kolovoza koji se nalazi neposredno uz zgradu Tužilaštva BiH, za dan 21. august, s početkom u 12:00 sati, radi održavanja mirnog okupljanja građana ispred kompleksa zgrada pravosudnih institucija Bosne i Hercegovine.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Potpunu obustavu na navedenoj saobraćajnici i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava na alternativne pravce vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 12:00 do 13:00 sati.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih lica u vrijeme realizacije ovih aktivnosti."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije