U Mostaru i ove godine biciklijada Djeda mrazova

Radiosarajevo.ba
U Mostaru i ove godine biciklijada Djeda mrazova

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" i ove godine u Mostaru organizira biciklijadu Djeda Božićnjaka/Mrazova.

Biciklijada će se održati u nedjelju 22. decembra, s početkom u 12 sati. Start i završetak biciklijade je ispred Zimskog grada u ulici Stjepana Radića, a vozit će se krug po cijelom gradu.

Kao i prošle godine, Djeda Božićnjaci/Mrazovi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, djeliliti slatkiš te prigodne darove.

"Želja nam da, kao i prošle godine, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da barem u ove dane razbijemo sivilo koje nas je obavilo", rekao je za Fenu predsjednik BK Mostar Toni Zorić.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije