Srđan Mandić: Radio sam u interesu građana, od ovog momenta počinje moja kampanja

8
Radiosarajevo.ba
Srđan Mandić: Radio sam u interesu građana, od ovog momenta počinje moja kampanja
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Srđan Mandić

Vijećnici u Općinskom vijeću Centar danas su opozivali načelnika Srđana Mandića, a građani će 17. septebra izaći na referendum.

Tim povodom, Naša stranka je održala pres konferenciju na kojoj se obratio Srđan Mandić.

"Želim da se zahvalim kolegama iz SDP-a koji su cijelo vrijeme bili uz mene odnosno na strani interesa građana. Nije mene strah referenduma, a protiv ove odluke sam bio jer sam želio zaštiti budžet i građane. Želim se zahvaliti svim građanima i od ovog momenta počinje moja kampanja", rekao je Mandić.

Novi detalji nesreće u Beogradu: Povrijeđeno 14 osoba

Novi detalji nesreće u Beogradu: Povrijeđeno 14 osoba

Dodaje da je ubijeđen da je radio dobro, a optužbe koje su vijećnici iznijeli je odbio.

"Za neke će biti tuženi. Podsjećam da smo važne sastanek do prije 15 dana imali, ništa na ovo nije ukazivalo. Klub NiP-a je jednoglasno usvojilo budžet prije dva mjeseca. Neću dozvoliti da se nijedan projekt zaustavi. Ubijeđen sam da su građani prepoznali o čemu se odvdje radi i pozivam građane općine Centar da 17. septembra izađu na referendum. Dolazi nam najljepši dio godine i narednih sedam dana neću trovati festival i festivalske dane. Poslije ću se boriti za istinu", rekao je Mandić.

Istakao je da je radio u interesu ovih koji su ga danas oblatili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije