Smijenjena direktorica dobrinjske gimnazije odnijela školske pečate?

Radiosarajevo.ba
Smijenjena direktorica dobrinjske gimnazije odnijela školske pečate?

Uprava sarajevske Gimnazije „Dobrinja“ pozvala je jučer policiju, nakon što je utvrđeno da su nestali školski pečati, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz ove škole. Sumnja se da je pečate odnijela nedavno smijenjena dugogodišnja direktorica ove ustanove.

Slučaj je prijavljen i policiji i kako saznaje Radiosarajevo.ba iz Policijske uprave Novi Grad, jučer su pripadnici krim službe otišli u Gimnaziju „Dobrinja“ te napravili zapisnik o ovom slučaju.

Kako saznajemo, pečati su nestali nakon što je privremeni Školski odbor Gimnazije „Dobrinja“ prošle sedmice 26. marta smijenio dugogodišnju direktoricu Sabihu Miskin

Ovo nam je potvrdila i Mediha Bodrović, koja je nakon smjene Miskinove imenovana za v.d. direktora Gimnazije „Dobrinja“.

"Bivša direktorica je nakon smjene u znak revolta odnijela zvanične školske pečate i time onemogućila funkcionisanje ove ustanove", kazala je za Radiosarajevo.ba Bodrovićeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije