Sergej Trifunović ne dolazi na Jahorinu

Radiosarajevo.ba
Sergej Trifunović ne dolazi na Jahorinu

Zvanično otvaranje zimske turističke sezone 2013./2014. na Jahorini bit će organizirano sutra u hotelu Bistrica u 19 sati, kazala je Feni rukovoditeljica službe prodaje i marketinga Olimpijskog centra Jahorina Zorica Jovanović.

Sergej Trifunović zbog Divjaka 'nepoželjan na Jahorini'
Sergej Trifunović: Divjaka ne poznajem, a na Jahorinu dolazim

Da bismo u sljedeću godinu ušli s još više ljubavi u subotu, 14. decembra, će biti održan događaj pod nazivom "Dan za ljubav na Jahorini", kazala je Jovanović. 

Dan za ljubav upotpunit će koncert Benda Ane Štajdohar. 

Bend Sergeja Trifunovića, kako je ranije najavljeno, neće učestvovati u muzičkom dijelu programa otvaranja ski-sezone na Jahorinu.

"Olimpijski centar se pobrinuo i za besplatne ski-pasove tokom cijelog Dana za ljubav na Jahorini", dodala je ona. 

Program počinje od 10 sati kada će svi fanovi ljubavi imati priliku da na m:tel zidu ispišu svoju ljubavnu poruku koja će im, u nastavku, omogućiti da učestvuju u osvajanju m:tel poklona. 

Koncert počinje u 13.30 sati na otvorenom prostoru Jahorine, na Poljicama. 

Tokom koncerta Ana Štajdohar će čitati najzanimljivije poruke, a na samom kraju događaja i odabrati najzanimljiviju, te uručiti poklon srećnom paru. 

Topli napici će, osim vruće koncertne i atmosfere ljubavi, dodatno  zagrijati sve posjetioce. 

"Olimpijski centar Jahorina je osim besplatnog skijanja 14. decembra osigurao i besplatnu vožnju šestosjedom "Poljice" za šetače, koji će uživati u panoramskom razgledanju planine, jer je sve veći broj šetača koji dolazi na Jahorinu", kazala je Jovanović. 

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" uputili su poziv ljubiteljima dobrog provoda da posjete ovog vikenda Jahorinu i uživaju u bogatom muzičkom i zabavnom programu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije