Sarajevo: Skoro 30 ulica danas bez vode do 18 sati - provjerite da li ste na listi

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Skoro 30 ulica danas bez vode do 18 sati - provjerite da li ste na listi
I danas, brojna sarajevska naselja do 18 sati neće imati vode zbog rada na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u glavnom gradu BiH.

Na listi se nalaze sljedeće ulice: Kromolj, Franca Prešerna, Andreja Andrejevića, Akifa Šeremeta, Šefika Dorića, Rudi Čajevca, Rudolfa Rude Tomića, Mrakuša, Isaka Samokovlije, Mustafe Behmena, Muhameda ef. Pandže, Velešići, Trebinjska, Safeta Isovića, Adema Buće, Mehe Smailovića, Nahorevska, Hasana Kaimije, Piruša, Prijepoljčeva, Abdesthana, Miščina, Kasima ef. Dobrače, Arapova, Muje Šejte, Ahmeda Rizve, Osik, Sarač Ismailova, Abdurahmana Sirije.

Do jutros, kako je saopćeno iz KJKP Vodovod i kanalizacija, prijavljen je 51 kvar, a jučer je njihov dispečerski centar zaprimio 56 telefonskih i terenskih prijava (19 na vodomjerima i 37 na vodovodnoj mreži).

Navode kako su jučer riješili 15 kvarova, a ostala su tri kvara na kojima se radi i danas - u ulicama Kromolj, Franca Prešerna i Mrakuša.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije