Sarajevo: Poziv za roditelje s iskustvom razvoda braka

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Poziv za roditelje s iskustvom razvoda braka
Ukoliko se nalazite u procesu razvoda braka ili ste već razvedeni Porodično savjetovalište Sarajevo poziva da se prijavite za učešće u grupi podrške za roditelje s iskustvom razvoda braka.
Podrška je namijenjena roditeljima koji žele povećati i unaprijediti svoja znanja o odgoju  i potrebama djece, te pomoći djeci da lakše prebrode to zbunjujuće, tužno i teško razdoblje.

"Želja nam je kroz ovu aktivnost da vam pružimo mogućnost da iskažete svoje potrebe i očekivanja vezano za svoje iskustvo razvoda i kako se to iskustvo reflektira na porodicu. Bez obzira što ste se razveli kao partneri, ostavljamo vam mogućnost da se razvijate kao roditelji", navode iz  KJU Porodično savjetovalište

Podrška će se odvijati u grupi zatvorenog tipa, zbog poštivanja grupnih pravila a posebno diskrecije i povjerenja.

Rad u grupi predviđa izlaganje stručnjaka i razgovore u koje su uključeni svi članovi grupe, te razmjenu iskustava polaznika. Rad će biti organiziran kroz pet susreta u grupi veličine do deset osoba u trajanju od 90 minuta.

Prijave uz lične podatke i kontak telefon možete poslati na  e-mail adresu: porodicnapsihoterapija@gmail.com do 28. februara 2018.

Aktivnosti će biti realizirane u popodnevnim satima, u prostorijama KJU Porodično savjetovalište u ulici Avdage Šahinagića na broju 14.

Početak realizacije i termini održavanja bit će precizirani kada se prijavi dovoljan broj zainteresiranih roditelja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije