GRAS objavio važno saopćenje za sve one koji imaju mjesečne iskaznice

1
Radiosarajevo.ba
GRAS objavio važno saopćenje za sve one koji imaju mjesečne iskaznice
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Tramvaj

Kantonalno javno komunalno preduzeće Gradski saobraćaj danas je obavijestio sve korisnike da će u srijedu 1. februara, početi prodaja karata za februar 2023. godine, a uz to su napomenuli da su svi korisnici dužni da prilikom kupovine kupona prilože i iskaznicu na uvid.

Prodaja karata za februar mjesec počinje za sve korisnike, uključujući i radnike, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, strane penzionere, bračnog druga penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

"Također obavještavamo učenike osnovnih i srednjih škola i redovne studente da mogu izvršiti dopunu elektronskih kartica za februar po važećem cjenovniku", saopštili su iz GRASA.

Sarajevo mora imati cjelovečernji javni prevoz

Sarajevo mora imati cjelovečernji javni prevoz

Pored toga, obavijestili su penzionere da će dopuna za gradski prevoz početi 3. februara, te da dopunu kartica mogu izvršiti do 10. februara za jedan ili dva mjeseca.

"Napominjemo da će nezaposlene osobe od mjeseca februara 2023. godine, umjesto iskaznica, za prevoz moći koristiti isključivo elektronske kartice, a uz elektronsku karticu potrebno je donijeti dokaz o redovnom javljanju u JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo, zaključili su u sopštenju.

Podajna mjesta: Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 01. do 10. februara radit će produženo od 07:00 – 16:30 sati, a od 13. februara do kraja mjeseca od 07:00 – 15:00 sati.

Prodajna mjesta: Alipašin Most, Nedžarići, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00–15:00 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije