Danas bez vode brojna naselja, uključujući i centar grada

Radiosarajevo.ba
Danas bez vode brojna naselja, uključujući i centar grada
Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži danas, u terminu od 9 do 16 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju više sarajevskih ulica.

Kako je saopćeno iz KJKP Vodovod i kanalizacija, bez vode će ostati ulice: Čobanija, Nahorevska, Trebinjska, Adema Buče, Ragiba Džinde, Muje Šejte, Smaila Šikala, Skenderija, Podgaj, Viteška, Komatin, Vrbanjuša, Nusreta Šišića Dede, Muhameda Riđanovića, Anruna Hangija, Terezija, Velika Aleja.

„Dnevno vodosnabdijevanje je uredno a u toku noći, od 24 do 5 ujutro, isporuka vode obavlja se pod smanjenim pritiskom, i to u dijelovima grada: od Dolac-Malte do Baščaršije, Otoka, Č. Vila, Alipašino Polje, Dobrinja, Saraj-Polje, Rajlovac, a područje Velešića, Pofalića, Kobilje Glave, Ciglana, Koševskog Brda, Breke, Podhrastova, Sedrenika, Zmajevca i ulica Alipašina i Koševo obavlja se u terminu od 22 do 6 sati“, saopćeno je iz ViK-a te se apelira na potrošače da vodu koriste što racionalnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije