KS / Pročitajte gdje su večeras planirane obustave saobraćaja u Sarajevu

17. 09. 2021. u 08:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a zbog održavanja sportske manifestacije i sportsko rekreativne trke građana pod nazivom „Plavi krug 1921-2021” večeras u Sarajevu će doći do privremene obustave saobraćaja.

U ulicama Zvornička, Azize Šaćirbegović, Vilsonovo šetalište, Franje Račkog, Koste Hermana i Topal Osman Paše, u vremenu od 19:00 – 20:10 sati, trolejbuski saobraćaj će u vrijeme prolaska učesnika trke trolejbuskom trasom biti u kraćem zastoju.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navednim ulicama u naznačenom terminu utvrdili su operativni organi Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) u zavisnosti od situacije na terenu.

Podsjećamo, utrka povodom 100. godišnjice Fudbalskog kluba Željezničar će večeras početi u simboličnom vremenskom termninu - u 19,21 sati, poručili su organizatori iz udruženja Dečki u plavom

Start utrke je na stadionu Grbavica, a staza dužine 6000 metara proteže se sljedećom trasom: stadion Grbavica - kružni tok "pekara AS" - Dolac Malta - Vilsonovo šetalište - most Suade i Olge (okret) - Vilsonovo šetalište - Elektroprivreda BiH - Loris - stadion Grbavica gdje će biti pripremljen zabavni program.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA