Pripreme za akciju 'Let's do it' u Tuzli privode se kraju

Radiosarajevo.ba
Pripreme za akciju 'Let's do it' u Tuzli privode se kraju

Pripreme za treću veliku akciju čišćenja "Let's Do It- očistimo zemlju za 1 dan" u Tuzli privode se kraju, a zahvaljujući podršci Općine Tuzla i načelnika Jasmina Imamovića, saopćio je Let's Do It tim.

Pozivaju sve građane i građanke Tuzle da budu dio jedne od najvećih akcija na ovom prostoru u nedjelju, 27. aprila, na mjestu centralnog okupljanja volontera kod Kina "Centar", tačnije kod kipova Ismeta Mujezinovića i Meše Selimovića. 

Nakon okupljanja, volonteri se upućuju na jednu od tri lokacije na kojima se radi akcija, a to su park Slana Banja, izletište Ilinčica i izletište Kiseljak. 

''Aktivnosti potrebne za realizaciju ove akcije počele su u oktobru 2013. s ciljem mobilizacije što većeg broja građana koji će dati svoj doprinos i prepoznati glavni cilj ovog projekta, a to je čišća i ljepša sredina za sve nas'', izjavio je Amar Kavgić, koordinator ovog projekta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije