Potez za pohvalu: U sarajevskom ugostiteljskom objektu dijelili besplatno sladolede

8
Radiosarajevo.ba
Potez za pohvalu: U sarajevskom ugostiteljskom objektu dijelili besplatno sladolede
Foto: Ustupljena fotografija / U ugostiteljskoj radnji Impasto Ferhadija dijelili besplatno sladoled

Dok su neki ugostiteljski objekti u petak, 21. juna, prodavali sladoled po nižoj cijeni, jedan se izdvojio među njima i obradovao posjetitelje besplatnim sladoledom.

Ugostiteljska radnja Impasto Ferhadija, koja se nalazi u srcu Sarajeva, odlučila je u danas, tokom nestanka struje, podijeliti sladoled posjetiteljima i prolaznicima.

"Kada je nestalo struje u gradu odlučili smo podjeliti besplatno sladoled dok je još temperatura i stanje bilo u urednom stanju.

Motaz Azaiza dolazi u Sarajevo

Motaz Azaiza dolazi u Sarajevo

Napisali smo kao što vidite u priloženim slikama da je sladoled besplatan, a ukoliko neko želi da plati može svojom voljom.

Moramo pohvaliti da je veliki broj prolaznika i gostiju insistirao da plati, dok određeni broj je iskoristio nastalu situaciju i počastio se sladoledom.

Naravno, odluka je donijeta u momentu i nije donesena na osnovnu nekih očekivanja da će donijeti profit, da niko nije platio mi bi i dalje bili sretni što smo usrećili naše goste i donijeli pravu odluku", rekli su za portal Radiosarajevo.ba iz ugostiteljske radnje Impasto Ferhadija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije