Otvoren obnovljeni Škodin salon 'Porsche Sarajevo'

Radiosarajevo.ba
Otvoren obnovljeni Škodin salon 'Porsche Sarajevo'
Promjene su se desile u unutrašnjosti i spoljašnosti objekta

U sarajevskom naselju Alipašino polje, na Trgu međunarodnog prijateljstva 24, otvoren je obnovljeni salon automobila Škoda. 

Promjene su se desile u unutrašnjosti i spoljašnosti objekta i usklađene su sa korporativnim simbolima firme Porsche Sarajevo, maloprodajnog ogranka kompanije Porsche BH koja je, između ostalog, importer za marku Škoda u BiH.

Alex Vaszi, direktor maloprodaje Porsche BH, rekao je na svečanosti ponovnog otvaranja salona da postoje promjene koje nisu vidljive golim okom, a trebaju ih osjetiti kupci najprodavanije marke novih automobila u BiH.

"Trenutno u BiH postoji 13 dilera Škode. U narednoj godini dobit ćemo sedam novih trgovaca, a u 2018. još šest dilera. Ovo treba pomoći da Škoda zadrži status najprodavanije marke automobila u BiH i jednog od najbrže rastućih automobilskih brandova u Europi", riječi su Senada Olovčića,direktora veleprodaje u firmi Porsche BH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije