Nezgoda na M-17 kod Nemile, saobraća se jednom trakom

Radiosarajevo.ba
Nezgoda na M-17 kod Nemile, saobraća se jednom trakom

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Zenica-Žepče u mjestu Nemila, saobraćaj se do završetka policijskog uviđaja odvija jednom trakom naizmjenično, javlja Fena.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke skreće se pažnja na učestale odrone kamenja na kolovoz. Apeluje se na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila.

Do kraćih zastoja tokom dana dolazi na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajaju se putni pravci: Sarajevo-Olovo-Kladanj, Simin Han-Kalesija, Karuše-Tešanj i Livno-Bosansko Grahovo.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Podsjeća se da je do kraja maja, zbog radova u Hrvatskoj, obustavljen saobraćaj za teretna vozila na graničnom prelazu Kamensko. Za vrijeme obustave ova vozila usmjeravaju se na GP Gorica-Vinjani Donji, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije