MUP KS najavio izmjene u saobraćaju: Evo koje će ulice biti zatvorene

1
Radiosarajevo.ba
MUP KS najavio izmjene u saobraćaju: Evo koje će ulice biti zatvorene
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija / Regulacija saobraćaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo objavilo je izmjene u saobraćaju zbog humanitarne utrke '5K', a na sat vremena će biti zatvoreno nekoliko ulica u Općini Ilidža. 

Saopštenje iz MUP-a KS prenosimo u cijelosti

"Na zahtjev Udruženja J.U. KSRC Ilidža, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu izmjenu režima saobraćaja na saobraćajnicama u Kantonu Sarajevo, za subotu, 17. juni 2023. godine, radi održavanja sportske manifestacije – humanitarne utrke 5K.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Regulaciju saobraćaja vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.U subotu, 17. juna 2023. godine, u vremenu od 18:30 do 19.30 sati doći će do izmjene saobraćaja za motorna vozila ulicama Stojčevac i Velika Aleja, na dijelu od glavnog ulaza na izletište Stojčevac, do raskrsnice s ulicom Glavogodina, a zatim duž ulice Jasike do spoja s ulicom Velika Aleja, te duž date ulice do raskrsnice s ulicom Stojčevac i ulaza u izletište.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih lica u vrijeme realizacije ovih aktivnosti", navodi se u saopštenju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije