Lijepe vijesti iz kompanije Rad: Potpisan ugovor vrijedan 426.000 KM, stiže 500 novih kontejnera

3
Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti iz kompanije Rad: Potpisan ugovor vrijedan 426.000 KM, stiže 500 novih kontejnera
Foto: Screenshot/Facebook / Nijaz Salamović

Kantonalno javno komunalno preduzeće Rad Sarajevo sklopilo je u srijedu, 2. oktobra, ugovor o nabavci 500 novih kontejnera.

Ukupna vrijednost potpisanog ugovora sa jednom lokalnom kompanijom iznosi 426.000 KM. Isporuka kontejnera se očekuje u roku od 45 dana od dana potpisivanja ugovora.

"Već smo identificirali lokacije na kojima će se stari kontejneri zamijeniti novim, što će omogućiti bolju uslugu za naše građane i doprinijeti čistijem urbanom okruženju.

Prošlo je sedam tužnih godina: Dan kada nas je napustila Donna Ares

Prošlo je sedam tužnih godina: Dan kada nas je napustila Donna Ares

Nabavka ovih kontejnera dio je naših stalnih napora da modernizujemo sisteme upravljanja otpadom i promovišemo ekološku održivost u Kantonu Sarajevo.

Saradnja sa jednom od najuspješnijih domaćih kompanija potvrđuje našu posvećenost unapređenju javnog zdravlja i higijene u gradu", napisao je Nijaz Salamović, direktor KJPK Rad Sarajevo na društvenoj mreži Facebook.

Ostatak poruke možete pročitati na njegovom profilu:

Kao direktor KJKP RAD Sarajevo, sa zadovoljstvom vas obavještavam da sam danas potpisao ugovor sa direktorom jedne od...

Posted by Nijaz Salamović on Wednesday, October 2, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije