Fotografije koje su osvojile javnost: Ko je djevojka koja je uživala na kišnim ulicama Sarajeva?

Radiosarajevo.ba
Fotografije koje su osvojile javnost: Ko je djevojka koja je uživala na kišnim ulicama Sarajeva?
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Kiša u Sarajevu

Fotografije djevojke u crvenoj košulji koja hoda po kiši bosa sa starkama u ruci, a koje je napravio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba osvojile su društvene mreže.

Na fotografijama se nalazi Suada Redžić, koja se oglasila na svom Instagram profilu nakon što je privukla pažnju javnosti. 

"Da, to sam ja, išla sam kući, kisnulo mi se i hodalo mi se bosa i nisam imala namjeru da skliznem u nečije fotografije.

Mehmedović kategoričan: 'Dodik mora biti uklonjen sa političke scene u BiH'

Mehmedović kategoričan: 'Dodik mora biti uklonjen sa političke scene u BiH'

Hvala fotografu @krijestoracdzenan , bit će mi ovo draga uspomena.

Ako preživim jer mi je jedna dobra i divna žena nekoliko koraka prije ovog momenta brižljivo rekla da mogu svakakve bolesti da navučem hodajući tako bosa i htjela da me taksijem odvede do kuće, jedva sam se nekako odbranila tvrdnjom da mama zna neke prirodne ljekovite recepte i da mi je babo doktor i da ću se već nekako snaći i molbom da razumije da mi je potrebno da pokisnem", napisala je Suada na svom Instagram profilu. 

Suada je dobila mnoge komentare pohvale i izazvala oduševljenje. "Ponosnog stava i puna samopouzdanja", "Život i treba da se živi ovako spontano", "Some people feel the rain, others just get wet", "Pobjeda... što više ovakvih osoba u životu treba imati", Divna djevojka, bravo za fotografa", "Predivan momenat slobode i gracoznosti" samo su neki od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije