Demokratska fronta reagovala na tvrdnje Damira Nikšića: Samo talasaj

Radiosarajevo.ba
Demokratska fronta reagovala na tvrdnje Damira Nikšića: Samo talasaj
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Željko Komšić, Demokratska fronta

Demokratska fronta je reagovala na tvrdnju zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo Damira Nikšića da postoji mogućnost da se klubu zastupnika koji će osnovati s Fahrudinom Pecikozom pridruže i pojedini zastupnici ove političke stranke. 

Nikšić i Pecikoza osnovali grupu: Moguće priključenje i zastupnika DF-a

"Očito da je i Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, mada amater u politici, već naučio od starijih političkih lisaca' da si mrtav ako te svaki dan nema u medijima. Nije bitno o čemu pričaš, samo 'talasaj'", poručili su.

Prema njihovim riječima, jučer je ispalio čak dvije medijske "zvrčke".

"Prva je da će pokrenuti inicijativu za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, ali, pazi sad ovo, 'i dekriminalizaciju za ovu rekreativnu upotrebu'. Kupiš na trafici pa se malo 'rekreiraš'!!!  Druga 'provala' sa ambicijom da bude politička, jeste njegova najava da osnuje svoj klub u kantonalnom parlamentu u koji će preći i nezadovoljni zastupnici Demokratske fronte", naveli su iz Demokratske fronte.

Kako je saopšteno, oko kanabisa, eto javnosti pa neka da svoj sud.

Damir Nikšić predlaže dekriminalizaciju kanabisa u Sarajevu

"Za ovu drugu, vezanu za naše zastupnike možemo reći da je čista laž! Popusti, druže Nikšiću! Zaobiđi nas u svom 'rekreativnom medijskom talasanju'", naglasili su iz Demokratske fronte. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije