Danas izmjene režima javnog gradskog prijevoza u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Danas izmjene režima javnog gradskog prijevoza u Sarajevu
Foto: Vlada KS / Počinje obnova tramvajske pruge u Sarajevu

Zbog održavanja manifestacije Vivia Run Fest Sarajevo u nedjelju, 19. septembra, u periodu od 08:40 do 12:00 sati, privremeno će biti izmijenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika utrke.

Saobraćaj će biti izmijenjen na lokacijama: Ferhadija (START) – Maršala Tita – Zmaja od Bosne – raskrsnica Zmaja od Bosne/Halida Kajtaza (OKRET) – Zmaja od Bosne – Hiseta – Hamze Hume (most Skenderija) – Terezija – Vrbanja (most Suade i Olge) – Vilsonovo šetalište – Topal Osman-paše – Zvornička – Grbavička – Zagrebačka – Terezija - Hamze Hume (most Skenderija) – Obala Kulina bana – Telali – Mula Mustafe Bašeskije - Zelenih Beretki – Branilaca Sarajeva – Trg Susan Sontag

"Saobraćajna policija će na terenu regulisati saobraćaj i prekidati zabranu u navedenim ulicama redom, kako se budu završavale aktivnosti u njima. Zabrana saobraćaja može se mijenjati da bi se uskladila sa konkretnim potrebama i programom manifestacije", saopćeno je.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Utrke: “Sarajevo Sberbank polumaraton” koji je ujedno i državno prvenstvo na distanci 21km, “G-Drive štafetni polumaraton” i “Argeta Junior School Run” kojom će Udruženje “Marathon” u saradnji sa Olimpijskim komitetom BiH obilježiti Evropsku sedmicu sporta, započet će u 09:00 sati sa startne pozicije u Ulici Ferhadija kod znaka “Sarajevo Meeting of Cultures”, a ciljna pozicija će biti na Pozorišnom trgu Susan Sontag.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije