Bajke Hansa Christiana Andersena od sada i kao mobilna aplikacija

Radiosarajevo.ba
Bajke Hansa Christiana Andersena od sada i kao mobilna aplikacija

Bajke Hans Christian Andersena za djecu možete imati i kao mobilnu aplikaciju, saopćeno je iz DREAM Times-a.

Aplikacija uključuje video bajki i igrice na Bosanskom/Srpskom/Hrvatskom jeziku za djecu stariju od 4 godine i može se preuzeti sa Apple App Store-a ili Google Play Store-a. 

Sa ovom aplikacijom ćete upoznati predivni Hans Christian Andersenov svijet sa krasnim pričama. Djeca mogu gledati bajke ili igrati puzli i memorijskih kartica kod kuće ili u putu.

Ovu aplikaciju možete preuzeti besplatno gdje dođe 1 bajka (Careva nova odjeća), dok dodatni paket od četiri bajke sa igricama može se kupiti u punoj verziji. A to su: Kresivo, Ružno Pače, Princeza na Zrnu Graška i Svinjar.

Hans Christian Andersenove bajke su predivne priče i utiču na dječije razumjevanje razlike između dobra i zla, lijepog i ružnog i što je stvarno, a što ne. Smatraju se preferiranim izborom većine roditelja i nastavnika širom svijeta.

DREAM Times se osjeća ponosno što među prvima nudi djeci koja pričaju Bosanski/Sprski/Hrvatski jezik na Balkanu i svijetu priliku da sa ovom unikatnom Aplikacijom čuju krasne bajke Hans Christian Andersena prezentovane na njihovom maternjom jeziku i da se igraju sa povezanim zabavnim igrama.

Aplikacija se može preuzeti sa Apple App Store-a i sa Google Play Store-a.

Apple App Store Full Version Bajke+:

https://itunes.apple.com/us/app/bajke+/id767474982

Apple App Store Free Version Bajke:

https://itunes.apple.com/us/app/bajke/id768300536

Google Play Store Full Version Bajke+:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.rubicon.hcaplus

Google Play Store Free Version Bajke:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.rubicon.hcalite

Za više informacija posjetite web stranicu na Bosanskom/Srpskom/Hrvatskom/Engleskom www.bajkezadjecu.com ili kontaktirajte na info@bajkezadjecu.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije